ZOMERVAKANTIE IN LA RIOJA

 

De zomervakantie is aangebroken en natuurlijk de wens om uit te gaan en te ontsnappen aan het leven van alledag, dus we stellen je een heel plan voor om je zomervakantie in La Rioja door te brengen.

Tijdens het zomerseizoen vindt er in La Rioja een reeks concerten plaats, waarvan vele in de open lucht. Hier zijn er een paar voor het geval ze je interesseren: Dani Amatriain, Dale al Play!, Ezcaray Jazz Festival, Dúo Cambalache of verschillende muzikale avonden in de Ramón Bilbao wijnmakerijen. Het is niet de bedoeling om in detail te treden over elk van hen, maar we laten je deze link, want als je geïnteresseerd bent, kun je meer te weten komen:

https://agenda.larioja.com/eventos/la-rioja/conciertos/listado.html?ref=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Zonder twijfel is ons voorstel om meerdere dagen in La Rioja door te brengen, in deze tijd van het jaar kunnen we het ons veroorloven om meerdere dagen vrij te nemen, in tegenstelling tot de rest van het jaar.

Als je meerdere dagen de tijd hebt, kun je de meest autochtone keuken van de regio proeven, van de meest selecte restaurants van La Rioja tot de restaurants die een redelijke prijs bieden, maar niet inboeten aan kwaliteit.

Je mag de bezoeken aan de wijnmakerijen en de activiteiten die ze aanbieden niet missen, en met genoeg tijd kun je er verschillende bezoeken, van de grootste tot de kleinste wijnmakerijen die op een meer traditionele manier werken. Mis hun proeverijen, ontbijten tussen de wijngaarden en nog veel meer niet.

Voor de avonturiers: ontdek de barokke stijl in La Rioja, luchtballonvaarten, quadroutes en avontuurlijke sporten. De natuurlijke omgeving die tot onze beschikking staat, nodigt ons uit om te genieten van een hele reeks activiteiten die ons hoeken van La Rioja laten ontdekken die je ongetwijfeld nog niet kent.

Vergeet niet dat de afstanden meestal kort zijn en de verkeerspieken zeer beperkt. Degenen onder jullie die uit de steden komen, zullen dit zeker waarderen. Neem de auto en verdwaal in de charmante dorpjes van La Rioja.

Ons plan is om je basis te hebben in onze Wine & Soul Suites Apartments in Haro en van daaruit al je activiteiten te plannen.

Vergeet niet dat we een van de hoogste klantwaarderingen in La Rioja hebben, dus we zullen je altijd behandelen en adviseren zoals je verdient.

Fijne vakantie!!!

Recent Posts