APPARTEMENTEN IN LA RIOJA

Wanneer we onze reis plannen moeten we ons afvragen wat we zoeken in een appartement in La Rioja en of we voor een appartement zullen kiezen in plaats van een hotel, dus in deze post zullen we proberen je wat licht op de zaak te laten schijnen.

Een verblijf in een flat heeft een aantal voordelen, ten eerste de afmetingen, deze zijn meestal groter, wat in grote mate wordt gewaardeerd als je de kleine hotelkamers ontvlucht, die je soms niet eens kunt verplaatsen en als we het hebben over meerdere kamers wanneer er 3 of meer personen in verblijven is er geen vergelijking mogelijk.

Een ander voordeel van een verblijf in een flat is dat je zelf je lunch of avondeten kunt bereiden. Laten we onszelf niet voor de gek houden, als we een weekend of op vakantie gaan, proberen we te genieten van de gastronomie van de bestemming en proeven we meestal de lokale keuken in lokale restaurants, maar hoe vaak hebben we niet het gevoel gehad dat we zelf iets konden klaarmaken en konden genieten van het gezelschap in een rustige en vertrouwde omgeving.

Tegenwoordig beschikken de appartementen onder andere over een breed scala aan faciliteiten, volledig uitgeruste keukens, voorzieningen, schoonmaakservice en conciërgediensten.

Je weet dat ons belangrijkste doel bij Wine & Soul Suites Apartments de volledige tevredenheid van onze klanten is en daarom streven we ernaar om je ervaring in onze appartementen in La Rioja zo aangenaam mogelijk te maken.

Om dit te doen benadrukken we aan de ene kant de menselijke behandeling van de klant, het aanbieden van een persoonlijke service en het adviseren van allerlei activiteiten of cateringdiensten in de omgeving en aan de andere kant een design en volledig uitgeruste faciliteiten.

Onze appartementen in Haro hebben airconditioning, schoonmaak na 4 nachten, roomservice, digitale sleutel, kussenmenu, wifi en een buitenparkeerplaats op slechts 5 minuten lopen. Aan de andere kant zijn de appartementen van alle gemakken voorzien.

We laten je deze link na naar het specifieke gedeelte van de website waar ze allemaal gedetailleerd worden beschreven:

SUITES

Bovendien worden gasten die rechtstreeks boeken ontvangen met een welkomstgeschenk, een bezoek aan een wijnmakerij met wijnproeverij en de mogelijkheid om laat uit te checken, afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment.

Recent Posts