RIOJAFORUM

Riojaforum is de naam van het Palacio de Congresos de La Rioja en ligt in de stad Logroño, waardoor het de belangrijkste en belangrijkste locatie is voor de verspreiding van cultuur en grote evenementen in La Rioja.

We zullen de verschillende onderdelen van het conferentiecentrum van La Rioja toelichten om beter te begrijpen wat er allemaal gevierd kan worden in het centrum en de grote dynamiek die het vertegenwoordigt voor de gemeenschap.

Allereerst gaan we het hebben over het Auditorium, met meer dan 1200 zitplaatsen is het een grote multifunctionele ruimte die ideaal is voor het houden van artistieke evenementen, concerten en evenementen en congressen met een grote capaciteit. De grote zaal is opgezet in een theateropstelling en beschikt uiteraard over allerlei audiovisuele faciliteiten en alles wat nodig is voor de viering van evenementen op hoog niveau.

De zaal heeft een capaciteit van 418 personen en is de ideale ruimte voor middelgrote bijeenkomsten. De zaal heeft een uitstekende akoestiek en helderheid. Daarnaast geeft het ontwerp van het plafond en de stoelen de moderniteit van de ruimte aan.

Op een ander niveau heeft Riojaforum 9 extra vergaderzalen, ideaal voor kleinere bijeenkomsten. De oppervlakte varieert van 40 tot 160 vierkante meter, met het voordeel van verschillende indelingen afhankelijk van de behoeften van de klanten.

Riojaforum heeft ook een banket- en tentoonstellingszaal met een oppervlakte van meer dan 600 vierkante meter met een cocktail- of banketopstelling.

We herinneren je eraan dat de afstand tussen Haro en Logroño minder dan 50 kilometer is, waardoor Haro een ideale bestemming is om na een paar dagen werken een paar onvergetelijke dagen in La Rioja door te brengen.

Recent Posts
VOIE VERTE DE L`OJA